< Libraria Teora - confidentialitate


Politica de Confidentialitate

Datele cu caracter personal colectate de SC Editura Teora S.R.L 

Pe langa procesarile legate de trafic si securitate, mai procesam si urmatoarele informatii, unde utilizatorul, la lansarea comenzii, prin intermediul formularelor, isi ofera in mod special consimtamantul pentru prelucrarea datelor:  

         In scopul achizitionarii de produse, datele oferite pentru comanda si facturare precum nume, adresa (domiciliu), email, telefon, pe care le pastram in sistemul informatic financiar, conform cerintelor codului fiscal in vigoare.

         contactarea utilizatorului/clientului in scopul furnizarii unor informari si oricaror comunicari comerciale prin curier, posta, e-mail, telefon  

Cine are acces la datele tale si cum le stocam - politica de confidentialitate 

Datele utilizatorilor sunt foarte importante pentru noi, si facem tot posibilul pentru a le pastra in siguranta si a limita la maxim accesul la aceste informatii. 

La datele tale au access:

-          Angajatii nostri si subcontractorii din echipa de support tehnic, cu respectarea obligatiilor legale si contractuale de respectarea confidentialitatii datelor la care au acces, in scopul desfasurarii activitatii lor.

-          Contractori, furnizori de servicii doar in situatia in care aceste date sunt necesare pentru desfasurarea activitatii lor si limitat la setul de informatii absolut necesar (de exemplu, firma de curierat pentru livrarea produselor, sau firma de contabilitatea pentru intocmirea rapoartelor financiare).  

Datele utilizatorului sunt stocate pe servere situate in SUA indeplinind cele mai stricte criterii de securitate. 

Cat timp procesam datele personale? 

Datele utilizatorilor sunt procesate pe toata durata necesara indeplinirii scopului pentru care au fost colectate, asa cum a fost informat utilizatorul in momentul in care a oferit aceste date.

In plus, unele informatii (precum datele necesare in sistemul informatic financiar) sunt pastrate pe toata durata necesara pentru a respecta obligatiile legale in vigoare.