LIBRARIA TEORA
Situl foloseste cookies. Continuarea navigării presupune acordul dumneavoastră conform Politica de cookies
Teora.ro

SITE MOBIL ? Prima Pagina | Vezi Cosul | Goleste Cosul

Carti pentru copii  Dictionare  Limbi Straine  Manuale scolare  De la A la Z   PC  ● Carti de specialitate

ASTAZI LA OFERTA Copii mai mici de 2 ani 2-3 ani 3-4 ani 4-5 ani 4-6 ani 5-7 ani 6+ clasa pregatitoare 6-10 ani 6-8 ani 7-9 ani 9-14 ani Animale Autocolante Carti de colorat Carti pentru parinti Limba engleza Povesti

______

Faceti clic pe coperta pentru a intoarce cartea


 
INVATA SA FACI ANIMALUTE DIN HARTIE- Origami pentru copii- varsta 5+

Pret:8.67 lei

Cantitate:

Pentru comenzi internationale, apasati aici
 

Rasfoieste aceasta carte! (videoclip)
Coperta 1
Coperta 4


Origami sau arta împaturirii hârtiei îsi are originile în Japonia.
Cu ajutorul ei putem modela din hârtie plante, animale sau diverse alte forme.
Origami necesita disciplina, rabdare, îndemânare, vointa. De aceea, origami contribuie la dezvoltarea armonioasa a copiilor pe multiple planuri: social, artistic si emotional.

Respectarea pas cu pas a instructiunilor, exersarea tehnicilor de împaturire a hârtiei dezvolta atentia si îndemânarea celor mici, dar si abilitati motrice esentiale.

Aceasta carte se adreseaza copiilor de peste 5 ani si contine instructiuni pas cu pas pentru realizarea unor animalute din hârtie. La început, realizati temele din carte împreuna cu copiii si puneti la dispozitia celor mici seturi de hârtie pentru origami care pot fi achizitionate din comert.
Dupa ce vor deprinde tehnica, vor putea face singuri animalutele din hârtie.


Toate modelele din carte necesita hârtie patrata, cea mai potrivita pentru mânutele copiilor având dimensiunile 10cmx10cm sau 15cmx15cm. Este bine ca, pentru început, cei mici sa utilizeze coli cu fetele colorate diferit. Astfel pot întelege si reproduce mai usor modelele din carte, instructiunile fiind concepute pentru acest tip de coli, deoarece asa sunt mai usor de urmarit. Hârtia pentru origami cu grosimi de 60 g/m2, 70 g/m2 sau 80 g/m2 este similara celei pentru copiator. La nevoie, puteti deci folosi si acest ultim tip de hârtie, cu conditia sa o taiati în forma de patrat sau puteti folosi orice alt tip de hârtie similara cu conditia sa se poata împaturi usor. Pentru copiii mici este indicata grosimea de 60g/m2, hârtia fiind mai usor de împaturit.

Nicio alta jucarie nu este mai frumoasa decât cea pe care o realizezi singur, cu truda, deseori repetând instructiunile pâna la reusita deplina!

24 pagini color, 21.5 x 23.5 cm,

Autor: Diana Rotaru

Cod pentru comanda: 1402

ISBN-10: 9732014024

ISBN-13: 9789732014028

Titluri
 
AJUTORCONTACT
ANPCSolutionarea litigiilorConfidentialitateTermeni si conditii
Teora.ro mbShop by Mircea Baldean